100 Kила и Скандау излизат на една сцена с Джейсън Деруло, който

...
100 Kила и Скандау излизат на една сцена с Джейсън Деруло, който
Коментари Харесай

„Скандау“ и 100 Кила излизат на една сцена с Джейсън Деруло

100 Kила и " Скандау "  излизат на една сцена с Джейсън Деруло, който идва за своя първи концерт у нас на 14 август в Бургас, оповестяват уредниците.

" Скандау "  са определени пет следващи пъти за група на годината на музикалните награди на " БГ радио ", а четири следващи години са най-добра група в класацията на 359 Hip Hop Awards.

През 2019 и 2020 г.  получават и специфични призове за най-добро хип-хоп турне на годината и онлайн концерт на годината. За собствен най-мащабен план Тото и Лъчо дефинират концерта си през 2019 година в зала " Арена Армеец ", където събират повече от 14 000 почитатели.

Преди тях на сцената ще се качи Явор Янакиев, прочут повече като 100 Kила. С шест награди за рапър на годината, той е едно от най-разпознаваемите лица в хип-хопа у нас. Килата постоянно взима присъединяване в благотворителни концерти и акции, взе участие в телевизионни излъчвания, а характерният му тембър е обичан еднообразно от млади и остарели. 

Мултидисциплинарен актьор - артист, композитор, танцьор и артист, Jason Derulo носи настоящата си популярност гордо във всички интернет платформи.

Той е един от 10-те най-популярни реализатори с профили в Tik Tok с повече от 50 милиона почитатели и не рядко избира точно тази уеб платформа за музикалните министър председатели на новите си песни. Певецът от хаитянски генезис има повече от 7 милиарда гледания в YouTube и над 200 милиона продажби.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР